Ben yeni başlayanlara ve gelişmek isteyenlere Selim Işık videolarını kesinlikle tavsiye ederim !.Çünkü gerçekten çok detaylı ve anlaşılabilecek şekilde anlatıyor ve 100 bölümü var.Yeni başlayanlar için gitarda fenderin gitarlarını sevenlere squıeri öneririm çünkü fenderin kardeşi ve fiyatlarıda çok uygun 500-600 civarı.hiç elime almadım squıeri ama siz bi deneyin.Fiyatlarına göre kaliteli olduğu söyleniyor.Hepinizin yolu açık olsun iyi günler.Umarım faydalı olur.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni başlayanlara öneriler
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
DumanistArda isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBen yeni başlayanlara ve gelişmek isteyenlere Selim Işık videolarını kesinlikle tavsiye ederim !.Çünkü gerçekten çok detaylı ve anlaşılabilecek şekilde anlatıyor ve 100 bölümü var.Yeni başlayanlar için gitarda fenderin gitarlarını sevenlere squıeri öneririm çünkü fenderin kardeşi ve fiyatlarıda çok uygun 500-600 civarı.hiç elime almadım squıeri ama siz bi deneyin.Fiyatlarına göre kaliteli olduğu söyleniyor.Hepinizin yolu açık olsun iyi günler.Umarım faydalı olur.
Yorum
-
2 gün önce müzik aleti satan bir mağazaya gidip 225 tl'lik bir klasik gitarı 175 tl'ye satın aldım.(tanıdığım için) İlk gün internetten dersleri açıp işte notaların yerleri, gitarı tutuş, perdelere nasıl basılır 90°'lik açı, yağmur yağıyor seller akıyor'u öğrendim. İkinci gün ise caddelerde rüzgar, jingle bells tarzı şarkıları çalmayı öğrendim. Aynı zamanda derste anlatılan akorlardan 2 tanesini öğrendim. Ve bugün 3.günüm sizce kursa gitsem mi gitmesem de internetten devam ederek öğrenebilir miyim ? Okulda çalan arkadaşlarım internetten öğrendiklerini söylediler ve şu an gayet iyi çalıyorlar. Sizin öneriniz nedir ? Bunun dışında gitarla ilgili önerileriniz var mı ? Ve akor basarken sol elimin parmakları acıyor onlara bir çözüm var mı yoksa bir süre sonra kendiliğinden alışıyor mu ?
Yorum
-
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar ben çok hevesliyim gitar öğrenmek adına.hatta gidip bir tane gitar bile aldım ama öyle duruyor bazen elime alıyorum ama hiçbişey yapamayınca moralim bozuluyor.sormak istediğim şu.benim internetten gitarı baştan öğrenebileceğim bir site falan var mı ? herşeye sıfırdan başlayıp yavaş yavaş geliştirmek istiyorum.inanın çok hevesliyim gitar coverlarını falan izliyorum içim gidiyor ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum varsa bildiğiniz bir site lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler arkadaşlar.iyi akşamlar
Yorum
-
merhaba arkadaşlar.solak elektro gitar alacağım ama alternatif çok fazla değil.bütçem 1600 civarı.sizce Schecter c6 deluxe ve iyi bir amfi mi yoksa İbanez rg370dxz ve kötü bir amfi mi? c6 deluxe parasını hakeder mi? metallica, jimi hendrix, Gnr, Iron maiden tarzı çalmayı düşünüyorum.cort x11'e baktım ama hangi dükkana gittiysem cort'u ezdiler resmen.sizin önerileriniz nelerdir?
Yorum
-
Onur Akceylan isimli üyeden alıntı Mesajı gösterSesi amfiden alacağın için iyi bir amfi daha iyi olacaktır ancak burada iyi amfiden kastın nedir belirtirsen veya toplam bütçeni belirtirsen yardımcı olmamız daha kolay olur.
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık iki senedir rock, grunge, metal tarzında müzikler dinledim. Bu sene ağırlıklı olarak tarzım metale kaydı. Hatta neredeyse tamamen metal. Daha çok Gotik- senfonik metal .Ben bas gitara başlamak istiyorum ve daha önceden hiçbir enstrüman kullanmadım. Bas gitarı deli gibi istiyorum.İleride bir grupta çalmayı istiyorum. Hatta kariyerimi müzik üzerinden yürütmeyi düşünüyorum. Ancak nasıl başlamam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok. Bütçe konusuna gelirsek yeni başlayacağım için ne çok kötü ne de çok pahalı bir şey istemiyorum. Yaklaşık 800-900 tl olarak düşündüm. bu arada uzun bir süre yeni bir gitar alamayacağımı da göz önünde bulundurarak iyi bir başlangıç yapmam için bana yardım etmenizi istiyorum. Bazı internet sitelerinde 4 tellilerle başlanmasının daha iyi olacağını okudum. (ya da öyle bir şeydi tam hatırlamıyorum). amfi konusunda ne yapacağımı da bilmiyorum. Lütfen! Yardımınıza ihtiyacım var!
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum